Αποστολές

ELTA Courier

Η παράδοση με ELTA courier μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:

α. Παράδοση σε οικία:

Σε αυτήν την περίπτωση, η courier θα σας επισκεφτεί για να σας παραδώσει το πακέτο. Αν δεν σας βρει, θα αφήσει σημείωμα δίπλα στο κουδούνι σας με το οποίο θα σας ζητάει να επικοινωνήσετε μαζί τους. Οι ώρες παράδοσης είναι Δευτέρα με Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.
Σημαντικό: Το όνομα του παραλήπτη θα πρέπει να βρίσκεται στο κουδούνι, αλλιώς ο courier δεν θα καταφέρει να σας βρει και θα αποτύχει η παράδοση.

β. Παράδοση σε χώρο εργασίας:

Αν δεν θα βρίσκεστε στην οικία σας τις ώρες παράδοσης της courier, τότε μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το πακέτο σας στο χώρο εργασίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η courier, όπως και παραπάνω, θα σας επισκεφτεί για να σας παραδώσει το πακέτο. Αν δεν καταφέρει να σας βρει θα αποχωρήσει και θα έρθει την επόμενη ημέρα που θα είναι εργάσιμη. Οι ώρες παράδοσης είναι 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.
Σημαντικό: Αν θέλετε να παραλάβετε το πακέτο σας στην εργασία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά.

γ. Δική σας παραλαβή από το κατάστημα της courier:

Στην περίπτωση που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να είστε σε κάποια διεύθυνση κατά τις μέρες και ώρες παράδοσης της courier, τότε είναι δυνατό να το αποστείλουμε, για δική σας παραλαβή, σε όποιο κατάστημα της courier σας βολεύει. Σε αυτήν την περίπτωση, μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας αποστείλουμε με email ή με SMS τον αριθμό αποστολής της courier για να μπορέσετε να εντοπίσετε το πακέτο σας στο κατάστημα. Τα καταστήματα στην πλειοψηφία τους είναι ανοικτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή και από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι το Σάββατο.
Σημείωση: Η courier έχει συμβατική υποχρέωση να προσπαθήσει τρεις διαδοχικές εργάσιμες ημέρες να σας παραδώσει το πακέτο. Αν δεν καταφέρει να σας εντοπίσει ακόμα και μετά από τις τρεις προσπάθειες, τότε το πακέτο θα παραμείνει στο κατάστημα της courier για δική σας παραλαβή. Αν και μετά από 5 ημέρες δεν έχετε παραλάβει το πακέτο, τότε θα επιστραφεί σε εμάς.
Σε κάθε περίπτωση πάντως που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παράδοση της παραγγελίας σας (π.χ. λόγω λάθους στα στοιχεία της διεύθυνσή σας), εμείς ή η courier θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

Γεωγραφική κάλυψη

Η ELTA courier καλύπτει το σύνολο της Ελλάδας είτε με ιδία μέσα είτε με τη συμβολή των καταστημάτων ΕΛΤΑ.

Χρέωση αποστολής

Η αποστολή για το σύνολο της Ελλάδας κοστίζει

  • 6€ για αγορές εως 50€
  • Δωρεάν για αγορές άνω των 50€
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας.

Αποστολές εκτός Ελλάδας δεν πραγματοποιούνται